T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi

4. ORTAOKULLAR CANLI ÇİZİM RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

     

 

         Okulumuzun geleneksel hale getirerek Renk Projesi kapsamında 30/03/2016 tarihinde düzenlediği ortaokullararası canlı çizim yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı 06/04/2016 Çarşamba günü saat 15.00 da yapıldı.

         Ödül törenimiz ve sergi açılışımıza Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Şemsettin DURMUŞ ,İlçe milli eğitim müdürleri çok sayıda okul müdürü katılmış ve bizleri onurlandırmışlardır.

         Törenimiz Nursel ÇETİN’nin “Sokak Seni Çağırıyor”adlı şiirini Merkez İmam Hatip Ortaokul Öğrencisi Şevval KANBUR adlı öğrencinin okuması ile başlamış,Sayın Milli Eğitim Müdürümüzün konuşmaları , ödüllerin takdim edilmesi ve serginin açılması ile devam etmiş ardından okulumuzun öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmaların sergilenmesi ve ikramla sona ermiştir.

          Yarışmaya Rize il ve ilçelerinden 22 okul ,bu okullardan ise toplam 64 öğrenci katılmıştır.Sanatsal alanlarda son derece yetenekli olan ilimiz çocuklarının Güzel Sanatlar Liselerinde okumalarının teşvik edilmesi ve desteklenmesini isteyen okulumuzun bu vesile ile düzenlediği yarışmada ;

1.liği-MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ-ŞEVVAL KANBUR

2.liği-BİLİM SANAT MERKEZİ-FURKAN TARIK TÜRK

3.lüğü- FINDIKLI AKSU ATATÜRK ORTAOKULU-SUDE KARADENİZ almışlardır.

Ayrıca “Mansiyon” ödüllerine layık görülen öğrencilerimiz ise,

1-MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU-ERKAN ERGİN

2- MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU-YAĞIZ EFE TAŞKENT olmuşlardır.

           Renk Projesi kapsamında düzenlediğimiz canlı çizim yarışmamız için öğrencilerimizi teşvik eden, çalıştırıp emek veren öğretmenlerimize de plaketleri takdim edilmiştir.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.04.2016 - Güncelleme: 21.04.2016 08:42 - Görüntülenme: 1369
  Beğen | 0  kişi beğendi