4. ORTAOKULLAR CANLI ÇİZİM RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI

RENK projesi kapsamında bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz ORTAOKULLAR CANLI ÇİZİM RESİM YARIŞMASI 30 Mart 2016 tarihinde okulumuzda yapılmıştır.

Canlı çizim resim yarışmasına bu yıl  22 okuldan 56 öğrenci katılmıştır. Yarışma 14:00 da başlayıp ve 16:00 da sona ermiştir. Öğrencilerden Sokak Seni Bekliyor adlı şiir okumaları ve hayallerinde canlanan görüntüyü kağıda aktarmaları istendi. Yarışma sonucunda komisyon tarafından yapılan değerlendirmede dereceye girip ödül alan adaylar belirlenmiştir.

Yapılan Değerlendirmede;

Şevval KANBUR –      Rize İmamhatip Ortaokulu    7.sınıf       Birincilik

Furkan Tarık TÜRK – Bilim Sanat Merkezi              7.sınıf       İkincilik

Sude KARADENİZ –   Fındıklı Aksu Ortaokulu          7.sınıf      Üçüncülük

Erkan ERGİN –         Merkez Atatürk Ortaokulu       8.sınıf      Mansiyon

Yağız Efe TAŞKENT – Mehmet Akif ERSOY O.O.       8.sınıf       Mansiyon      ödüllerine layık görüldüler.

Şevval KANBUR          Furkan Tarık TÜRK        Sude KARADENİZ            Erkan ERGİN           Yağız Efe TAŞKENT

Not: Ödüllerin Takdimi ve yarışmada yapılan çalışmaların sergilenmesi için düzenlenecek olan program okulumuz Sergi salonunda 06/04/ 2016 tarihinde saat 14:00´da yapılacaktır. Tüm katılımcılar davetlidirler.

Yayın: 01.04.2016 - Güncelleme: 01.04.2016 14:50 - Görüntülenme: 1814