T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi

Müdürümüze Veda

Eski Müdürümüz Kemal BABAOĞLU´nu Uğurladık...

     

     Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi 2010-2014 yılları arasında  okul müdürlüğü yapan Kemal BABAOĞLU aralık ayı itibarı ile Rize Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atanmıştır.

     Okulumuzun kıymetli Müdürü Kemal BABAOĞLU onuruna 20.12.2014 tarihinde Dedeman otelde veda yemeği verilmiştir. Veda yemeğine Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesine yeni atanan Müdürümüz Hikmet UÇAR ve Eşleri, Rize Türk Telekom Spor Lisesi Müdürü Alper AVLUK, Okul Aile birliği Başkanımız Murat KARAMAHMUTOĞLU , Müdür yardımcılarımız ve eşleri, Öğretmenlerimiz ve eşleri, Okulumuz yardımcı personelleri iştirak etmişlerdir.

         Düzenlenen yemek öncesinde eski müdürümüz  Kemal BABAOĞLU’nun  görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerle ilgili slayt  gösterimi sunulmuştur. Daha sonra okulumuzdaki  üstün hizmetleriden dolayı Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi okul müdürü Hikmet UÇAR ve Rize Türk Telekom Spor Lisesi Müdürü Alper AVLUK eski müdürümüze plaket takdim etmişlerdir. Duygulu anlar yaşanan gecemizde Okul müdürümüz  Hikmet UÇAR yaptığı konuşmada çalışmalarından ötürü selefi Kemal BABAOĞLU’na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilemişlerdir.


vedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedavedaveda

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.01.2015 - Güncelleme: 12.01.2015 12:55 - Görüntülenme: 2006
  Beğen | 0  kişi beğendi