RİZE / MERKEZ - Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi

Adres
PEKMEZLİ KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ TÜRK TELEKOM GÜZEL SANATLAR LİSESİ BLOK NO 138 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / RİZE
Vizyon
Okulumuzda bilimsel, sanatsal , teknolojik ve felsefi esaslara dayanan yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, sanatı yaşayan ve yapan, sanat eserlerini tanıyan ve yorumlayan en az bir yabacı dili çok iyi bilen, çağdaş teknolojiyi kullanabilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış özel yetenek gerektiren yükseköğretim programlarına etkin olarak hazırlanan, etkili ve yüksek nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireylerin yetişmesini sağlamak.
Misyon
Biz öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgili, becerili,, özgüvenli olmalarını, değişime açık, hoşgörülü olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, sanat eğitimi ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilmelerini ve var olmayan yeni biçimler, yeni ilişkiler ortaya çıkarabilmelerini sağlamak için varız.
2015/2016 YGS %86,66 2016/2017 YGS %93,47
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Tekli
Tüm Sınıflar:08:30-15:40
Dolmuş
Milli Eğitim Müdürlüğüne tabi servis yoktur.
MERKEZ/ Güneysu Yolu Üzeri/ Pekmezli Mevkii
Merkeze 10 km
Resim Bölümü 30 Müzik Bölümü 30
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Yetenek sınavına göre puanlama yapılmaktadır.
Futbol,Voleybol,Basketbol,Masa Tenisi,Satranç
Proje Çalışmaları
*Güzel sanatlar lisesi öğrencileri okullarla buluşuyor. *1000 Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerde buluşuyor. *Temel Eğitimde 10.000 okul projesi