4. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ

Okulumuz Resim Bölümü öğrencileri 2016 İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienaline kabul gören 3 eserle katıldı. İstanbul Beyoğlu Belediyesi okulumuza ev sahipliği yaptı. Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah DEMİRCİ ve Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa ERDEM Bey’ e ilgilerinden dolayı teşekkür etmek üzere ziyarete bulunduk.

Öğrencimiz Akın YENER’in yaptığı karakalem kendi portrelerini sunduk. Bienale katılımın ardından eğitim gezimizin devamında öğrencilerimizle Pera Müzesin, Mimar Sinan GSÜ Galerisin, İstanbul Modern, Üsküdar Kız Kulesi, Ayasofya Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet Camii, Galata Kulesi, Dolmabahçe Sarayı, Sabancı Müzesi ziyaret edildi.

Son olarak Beyoğlu Belediyesinin düzenlediği Kutlu doğum programına katılmak üzere Haliç Kongre Merkezine gidildi.

Yayın: 28.04.2016 - Güncelleme: 28.04.2016 13:02 - Görüntülenme: 855