MEZUNİYET COŞKUSU

2014-2015 mezunları...

2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 11 Haziran Perşembe günü okulumuzda yapıldı.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin DURMUŞ, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halil PEHLİVAN, Okul aile birliği başkanı Murat KARAMAHMUTOĞLU, il sağlık müdürlüğünden yöneticiler, Pekmezli köyü muhtarı ve birçok davetli katıldı.

Törende derece ile mezun olanlara plaketleri verildi.

Okul müdürümüz Hikmet UÇAR yaptığı konuşmada verimli bir yıl geçirdiğimizi söyleyerek emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını alarak coşku ile kep attılar.

Mezuniyet töreninin sonunda konser ve kokteyl ile ağırlanan misafirlerimiz organizasyondan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yayın: 18.06.2015 - Güncelleme: 18.06.2015 12:50 - Görüntülenme: 1357