RİZE / MERKEZ - Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi

BAŞVURULAR

27 HAZİRAN-06 TEMMUZ  TARİHLERİ ARASINDA VELİ TARAFINDAN BİREYSEL OLARAK E-OKUL SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

SINAV TARİHİ

10-16 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA YETENEK SINAVLARI YAPILACAKTIR

OKULUMUZ SINAV TARİHLERİ  WEB SİTEMİZDEN YAYINLANACAKTIR.

YETENEK SINAVINA MÜRACAAT İÇİN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

OKULUMUZDA BULUNAN BÖLÜMLER

1) Müzik Bölümü

2 ) Görsel Sanatlar Bölümü

BAŞVURU YAPABİLMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

https://e-okul.meb.gov.tr .

Ayrıca Okulumuza  mesai saatleri içerisinde de gelerek Ek-1 formu ile başvuru yapabilirsiniz.

OKULDA YAPILACAK SINAV BAŞVURUSUNDA GEREKLİ EVRAKLAR ;

-Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

-Öğrenciye ait 1 adet vesikalık fotoğraf

-Öğrenci Belgesi(Mezun olduğu okuldan)

Adaylar; e-okul sisteminde kendileri için oluşturulan randevu tarihi ve saatinde Yetenek Sınavına girmek zorundadırlar.

Özel eğitim öğrencisi olan öğrencilerin (Tam Zamanlı Kaynaştırma Raporları,

Engelli Sağlık Kurulu Raporları veya ÇÖZGER Raporları) belgelerini başvuru sırasında okulumuza ibraz etmeleri gerekmektedir.

SINAVA NE ZAMAN GİRECEĞİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Sınava müracaat ettikten sonra E-Okul sistemi üzerinden sınav randevuları oluşturulacaktır. Ayrıca Web sitemizden yayınladığımız duyurularda sınav günü ve saatini öğrenebilirsiniz.

SINAVA GELİRKEN NE GETİRMELİYİM?

Sınava girecek öğrenciler için başvuru kılavuzunda yer alan alanla ilgili malzemeler getirilecektir.

SINAV SONUCUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Yetenek sınav sonuçları 19 Temmuz 2023 tarihinde e-okul sisteminde ve okulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Okulumuzu asil olarak kazanan öğrencilerimizin kayıtları ise 17-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kesin kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

OKUL SİTEMİZİN ADAY ÖĞRENCİ MENÜSÜNDE YETENEK SINAVI İLE İLGİLİ TÜM SORULARINIZA CEVAP BULABİLECEKSİNİZ.

SİTEMİZİN ÜST MENÜSÜNDE YER ALAN ADAY ÖĞRENCİ BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA İNCELEYİNİZ.

Ayrıca Yetenek sınavı Kılavuzunu inceleyiniz..

May

Okulumuz müzik öğretmeni Yasin AYAYDIN önderliğinde 25 Mayıs 2023 tarihinde saat 19:00 da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Vocal Acapella ve Estrüman Dinletisi gerçekleştirilecektir.

Tüm müzikseverler dinletimize davetlidir.

TÜRK RESSAMLARIN ESERLERİ SERGİSİ

Öğrencilerimizin emeklerinin sergileneceği güzel bir sergi daha gerçekleştireceğiz.Tüm güzel sanatlar ailesini ve resme gönül verenleri sergimize bekliyoruz.

May

OKULUMUZ BAĞLAMA ÖĞRETMENİ FURKAN ALPER TOPAL  YÖNETİMİNDE 12.05.2023 CUMA GÜNÜ SAAT 19:00 DA RİZE İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİNDE TÜRKÜLERDEN BİR DEMET ADLI SUNUM VE DİNLETİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.MÜZİĞE GÖNÜL VEREN HERKES DAVETLİDİR.

‘‘ Bir hikaye, bir resim ’’